Asenamme laadukkaat nosto-ovet Uudellamaalla

Toimitamme ensiluokkaiset nosto-ovet autotalleihin ja teollisuushalleihin

Kirkkonummen Rak & Rem toimittaa ja asentaa energiatehokkaat ja helppokäyttöiset autotallin nosto-ovet sekä yksityisille asiakkaille, että taloyhtiöiden tarpeisiin. Osaavat ammattilaisemme asentavat myös ovien automatiikan, joten sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin käytännöllisistä ja ensiluokkaisista eurooppalaisvalmisteisista ovista jotka kestävät vuosikymmeniä kovassakin käytössä.

Asentamamme ovet on kiinnitetty toisiinsa erikoisvalmisteisilla saranoilla. Galvanoidut teräspinnat voidaan maalata tai laminoida puun näköiseksi, jolloin ne eivät altistu säälle tai ultravioletti säteilylle.

Ovi aukeaa kiskoja pitkin vasten kattoa, jättäen koko oviaukon vapaaksi. Näin säästetään merkittävästi tilaa oviaukon ympäristöstä ja saat enemmän tilaa auton parkkeeraamiseen.

Teollisuusovet kovaan käyttöön

Asentamamme teollisuuden nosto-ovet on tarkoitettu teollisuustiloihin, tuotantoon, varastoihin ja julkisiin –ja toimistotiloihin, joissa liikutaan paljon. Ne koostuvat kolmesta pääelementistä: ovesta, kiskoista ja vääntöjousimekanismista.

Ovia valmistetaan kymmenellä eri nostotavalla, joka valitaan katon, yläkarmin ja muiden rakenteellisten erityispiirteiden mukaan. Asennamme oviin luonnollisesti myös automatiikan, jotta ovet toimivat heti moitteettomasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!