• 0400 909 776
  • info@rakrem.fi

Huoneisto­remontti Kirkko­nummi, Espoo, Vantaa ja Helsinki

Huoneistoremontit tehdään Kirkkonummen lisäksi kaikkialla pääkaupunkiseudulla, sekä muualla Uudellamaalla. Teemme remontit kuivalle ja märälle pinnalle asentamalla vain uudet tapetit sekä maalipinnan, tai urakoimalla koko huoneiston kerralla uuteen kuntoon.

Huoneistoremontit

  • lattiatyöt, lattian hionta ja asennukset
  • keittiöremontti, vanhan keittiön purkutyöt
  • kalusteasennukset ja laatoitukset
  • tapetoinnit, paneloinnit ja maalaustyöt
  • rakennamme terassit, leikkimökit ja piharakennukset
  • kylpyhuoneremontti, saunaremontti ja märkätilaremontti

Soita meille ja kerro, millaista remonttia tarvitset. Tulemme aina veloituksetta tutustumaan kohteeseen, jotta osaamme laskea sinulle parhaan tarjouksen urakasta.

Uudet maalit seinään? Vai sittenkin tapetit?

Yhdistä omat toiveet meidän kokemukseen. Kerromme sinulle omat vinkit katselmuksen aikana siitä, miten remontti kannattaisi toteuttaa. Ilmainen käyntimme ei sido sinua mihinkään, mutta saat tarjouksen ja aikataulun meidän palveluista samalla, kun tutustumme kohteeseen.

Huoneiston kokonaisvaltainen remontti

Osaamisemme korostuu huoneistojen kokonaisvaltaisten remonttien urakoimisessa. Valtavan verkostomme avulla pystymme tarjoamaan kaiken saman katon alta putkitöitä ja sähkötöitä myöden loppusiivousta unohtamatta.

Teemme huoneistojen väliseinien ja kattojen purkutöitä luotettavasti. Huoneistoremontin yhteydessä voidaan loihtia lisää tilaa asentamalla väliseiniä tai muita kalusteita.

Lasitukset ovat usein osana huoneistoremonttia. Lasisten väliseinien ja suihkukaappien asennus on meidän toimesta erittäin nopeaa ja vaivatonta.

Ota yhteyttä »

Näin toimimme

1. Saatuamme sinulta kutsun kohteeseen tulemme ja kerromme, miten remontti kannattaa toteuttaa

2. Käyntimme jälkeen saat kirjallisen tarjouksen, josta käy ilmi hinnan lisäksi aikataulu ja muut remontin tärkeät työvaiheet

3. Puramme vanhat kalusteet ja asennamme uudet tilalle

4. Pääset nauttimaan remontoidusta kohteesta sovitussa ajassa heti, kun olemme siivonneet jälkemme remontin jäljiltä